​Træning

Til klinikken har vi tilknyttet en træningssal, det er udstyret med forskellige kredsløbsmaskiner og træningsmaskiner samt medicinsk træningsudstyr.
Træningslokalet er forbeholdt patienter der er tilknyttet klinikken, og det er i samråd med din fysioterapeut, at du kan starte træning enten som individuel træning eller holdtræning.


Holdtræning består af mindre grupper på op til 6 personer der træner sammen på faste tider a' 1 times varighed. Vi har mange hold alle ugens dage, og hvert hold har altid tilknyttet en fast fysioterapeut til holdet. Det er fysioterapeuten der tilrettelægger programmet, som bliver tilpasset netop dig og dine behov. Programmet vil løbende blive justeret og tilpasset under vejledning af din fysioterapeut.

Holdene består både af diagnosebestemte patienter, som ofte går fast på holdet til vedligeholdende træning, samt patienter med ryg problemer, stabilitets problemer, skulder problemer, knæ problemer, hofteproblemer eller nakkeproblemer. Får du behandling på klinikken, kan det være at din fysioterapeut anbefaler dig at starte på træning ellers spørg til det, hvis du er interesseret.​

Individuel træning er til dig, som gerne vil instrueres i øvelser til netop dig, hvor du er alene med din fysioterapeut under træningen. Det kunne være i et hjemmetræningsprogram, hvor fysioterapeuten har skræddersyet et hjemmetræningsprogram til dig efter dine behov og formåen. Individuel træning bruger vi ofte til patienter, der er henvist fra sygehuset med en genoptræningsplan, idet deres genoptræning kræver et meget specialiseret træningsforløb.

Alle fysioterapeuter på klinikken har stor erfaring og viden om træning og sammensætning af træningsprogrammer.​

Kontakt Klinik For Fysioterapi Juelsminde 

Odelsgade 66, 7130 Juelsminde

CVR: 35060545