Praktiske oplysninger​

​Tidsbestilling

Du kan kontakte os via telefon 75 69 32 99

Telefontider:
Mandag -Torsdag: 07.45 - 14.30
Fredag: 07.45 - 13.00

Ringer du mellem 07.45 og 14.30 (fredag til kl. 13.00), vil Jane eller en af fysioteraputerne, så vidt muligt sidde ved telefonen og hjælpe dig med at få en tid eller besvare dine spørgsmål.​

Er vi optaget eller ringer du uden for dette tidsrum, indtaler du blot dit navn og nummer på vores telefonsvarer - og vi ringer tilbage så snart vi har mulighed for det.

Vi bestræber os på at hjælpe dig hurtigst muligt. Fysioterapeuterne arbejder med individuelle arbejdstider strækkende fra tidlig morgen til sen aften. Derfor har vi meget fleksible åbningstider og prøver at tilpasse os dine behov.​

Åbningstider

Fysioteraputerne har variable åbningstider, og dette aftales induviduelt.

Henvisning

Med henvisning fra din læge, gives et tilskud fra sygesikringen på ca. 40% til behandling og holdtræning, samt evt. få tilskud fra sygeforsikring Danmark og ikke er hvilene medlem.

I visse tilfælde (hvis du har en speciel diagnose) er det muligt at få vederlagsfri fysioterapi, hvilket betyder at det offentlige betaler det hele. Vederlagsfri fysioterapi er noget din læge skal ordinerer. Se evt. nærmere på sundhedstyrrelsens hjemmeside eller læs deres vejledning om vederlagsfri fysioterapi.

Har du et medicin- eller helbredskort yder de fleste kommuner tilskud til fysioterapi.

Her kan du finde en oversigt over vores aktuelle priser: "Tryk her for at se priser"

Vi tilbyder også behandling uden henvisning fra læge. Vi gør opmærksom på at sygesikringstilskud frafalder, men du kan stadig få tilskud fra sygeforsikring Danmark.

Meld din ankomst

Når du ankommer på klinikken skal du køre dit gule sygesikringsbevis igennemkortlæseren, på den måde kan din fysioteraput bl.a. se din ankomst.

Er det din første konsultation skal vores seketær låne dit kort til oprettelse.

Øvrigt kan det være en god ide at medbringe eventuelle:

  • Forsikringspapir
  • Udtalelser fra andet fagpersonel vedr. dit problem, herunder røngten og scanninger.

Medbring selv lagen og håndklæde

For at klinikkens brikse, hovedpude, plaid mm. kan forblive rene helen dagen bedes du medbringe lagen og håndklæde for hver konsultation.

Klinikken har ikke mulighed for at opbevare dette fra gang til gang. Har du glemt lagen/håndklæde eller ikke ønsker at medbringe det fra gang til gang, kan du leje lagen og håndklæde på klinikken for 10 kr. pr. gang.

Afbud

Hvis du er forhindret i at komme til aftalte tid bedes du kontakte os hurtigst muligt på telefon 75 69 32 99, således vi kan finde en ny tid til dig, samt give tiden til en anden. 

Hvis vi ikke tager telefonen bedes du lægge navn, tidspunkt samt hvilken terapeut du skulle have været hos, på telefonsvaren.

Afbud skal været fortaget senest kl. 18.00 dagen før.

Ved for sent afbud tillægges et gebyr på 286,53 kr. på regningen.

Gebyret tillægges patienten selv og dækkes ikke af sygesikring eller forsikringer.

Parkering

Der er mulighed for parkering på klinikkens egen parkeringsplads lige ude for klinikken og i parkeringsbåserne på hovedgaden. 

Handicap information

Klinikken har handicapvenlig indgang således en scooter kan køre helt ind på klinikken. Det er muligt at parkerer helt op til hovedindgangen med sin bil. Klinikken har ligeledes handicap toilet

Kontakt Klinik For Fysioterapi Juelsminde 

Odelsgade 66, 7130 Juelsminde

CVR: 35060545

Klinik For Fysioterapi Juelsminde I/S
Odelsgade 66
7130 Juelsminde
Telefon.: 75 69 32 99
CVR: 35060545
info@juelsmindefys.dk