Kirsten​

Som fysioterapeut har jeg de første år arbejdet på hospital i England og Danmark. Har siden 1976 arbejdet på klinikken i Juelsminde og har desuden været medejer indtil oktober 2013.

Fra 1992 til 1994 var jeg dog ikke i klinikken idet jeg sammen med min mand Bent, var udstationeret i Kenya. Her arbejdede jeg dels på hospital og dels med polioramte børn. Her lærte jeg at se problemstillinger indenfor fysioterapi fra mange nye indfaldsvinkler.

Efter vores år i Kenya genoptog jeg arbejdet i klinikken. Jeg har i alle disse år holdt mig ajour inden for fysioterapi, og har hvert år taget kurser. Dog har jeg også erfaret, at den kendte Skodsborg massage, stadig har sin berettigelse for visse patientgrupper. De senere år har jeg set, hvor mange problemer, der kan stamme fra fødderne. Siden 2004 har jeg derfor også taget ekstra kurser omkring fødder og tilretning af individuelle indlæg.​

Ryg problemer har været min store interesse, hvorfor jeg også som en af de første tog ekstra uddannelse for at blive kvalificeret til at foretage en udvidet ryg udredning, hvilket vil sige en speciel og omfattende ryg undersøgelse.

Selv om jeg gennem disse mange år med klinikarbejde har fået meget erfaring har jeg hele tiden fulgt op på kurser for at kunne følge med udviklingen på faget. Fysioterapi er et fag i rivende udvikling, specielt de senere år, hvor der forskes på mange områder. Derfor bliver jeg ved med at dygtiggøre mig ved at deltage i kurser.

Kurser:

  • Har siden 2006 været certificeret til udvidet rygudredning.

  • Mekanisk Diagnostik og terapi MDT/McKenzie part A-B-C-D-E

  • Manuel Terapi MT, Alle Kurser

  • Fodproblemer og tilretning af indlæg: Forskellige typer indlæg: Formthotics, Vasyli, Super Sole, Gait Scan, Foot Scan

  • Kursus i Shockwaveterapi

  • Kursus i GLA:D ("Godt liv med artrose i Danmark") - Special træning til gigt i hofte og knæ.
  • Taget kurser i KOL og KOL træning.

  • Mange andre kurser i manuel terapi (Bløddelsbehandling, samt mobilisering/manipulation af led.

Kontakt Klinik For Fysioterapi Juelsminde 

Odelsgade 66, 7130 Juelsminde

CVR: 35060545

Klinik For Fysioterapi Juelsminde I/S
Odelsgade 66
7130 Juelsminde
Telefon.: 75 69 32 99
CVR: 35060545
info@juelsmindefys.dk