​Akupunktur i Juelsminde ved Horsens og Vejle

Akupunktur behandling tilbydes hos ​Klinik For Fysioterapi.

 ​

Hvordan foregår akupunktur?

Selve behandlingen med akupunktur foregår ved, at der stikkes tynde nåle ind i hud og muskler, der stimulerer nervesystemet. Stimuleringen medfører smertelindring, øget blodgennemstrømning og muskelafspænding. Under en behandling med akupunktur, der ikke bør gøre ondt, kan du mærke en ”varme” eller en let ”sovende” fornemmelse fra de steder, hvor nålene sidder. Normalt indsættes 4-6 nåle i symptomområdet samt 2 nåle i hænder og fødder. Nålene sidder i op til 20 minutter, 1-2 gange ugentligt.

Effekten og bevirkninger ved behandlingen

Efter ca. 3-5 behandlinger, eller ca. 3 uger, vurderes det, om akupunktur behandlingen har den ønskede effekt, og hvordan de bedste resultater opnås.

De fleste vil opleve en bedre nattesøvn, reduktion af smerter og øget bevægelighed.

Bivirkningerne kan være, at få vil opleve træthed, ligesom smerter kortvarigt kan forstærkes, ligesom mindre blødninger og hævelser kan opstå ved nålene.​

Hvorfor akupunktur hos os?

Her på klinikken, der ligger i Juelsminde, nær Vejle og Horsens, spørger vi altid ind til relevante forhold inden vi påbegynder vores akupunktur. For at opnå det bedste resultat, anvender vi således også kun akupunktur ved veldiagnosticerede tilstande. Vi har en sundhedsfaglig uddannelse på minimum 3½ år, inden påbegyndelse af læring af akupunktur, ligesom vi også giver den bedste mulighed af behandling, vejledning og træning.

Kontakt os for mere info

Hvis du ønsker at høre mere om akupunktur, er du velkommen til at kontakte os på 75 69 32 99.

Kontakt Klinik For Fysioterapi Juelsminde 

Odelsgade 66, 7130 Juelsminde

CVR: 35060545

Klinik For Fysioterapi Juelsminde I/S
Odelsgade 66
7130 Juelsminde
Telefon.: 75 69 32 99
CVR: 35060545
info@juelsmindefys.dk